Case

The Challenge

Redevelop 170,000 SF of warehouse space, previously housing the the Case Corp tractor parts distribution center, into a creative environment while keeping an industrial feel.

The Solution

The existing 15 ft ceilings and open, riveted steel trusses were enhanced to showcase oversized energy efficient windows, glass garage suite doors, exposed ductwork and large skylights.¬† This historic building features an expansivee central corridor providing a “streetscape” that runs down the center of the building with relaxing seating areas, an open, collaborative spaces for group gatherings and networking.

Polished Concrete Floors

Energy Efficient HVAC Rooftop Units

Acoustic Tiles

Wifi

New Grey Roof

Updated Office Doors

Glass Front Private Offices

Updated Electrical

Multiple Data Ports

Security Cameras

Rolling Glass Garage Doors

Energy Saving Window Treatments

Exposed Ductwork

Custom Cabinets

Muzak Throughout

Exposed Riveted Steal Columns

Energy Saving LED Lighting

New Plumbing

Alarm System

Large Skylight

BEFORE AND AFTER PHOTOS

BEFORE AFTER
BEFORE AFTER
BEFORE AFTER
BEFORE AFTER
BEFORE AFTER
BEFORE AFTER
BEFORE AFTER
BEFORE AFTER

OTHER CASE STUDIES